Algemeen

De Academie Lokale Belastingen is een FOLO-geaccrediteerd opleidingsinstituut en biedt een kwalitatief en compleet opleidingsaanbod op het vakgebied van de belastingen van lokale overheden.

De opleidingen, themadagen en congressen zijn van een kwalitatief hoog niveau en zijn op elkaar afgestemd zodat een persoonlijk opleidingstraject kan worden samengesteld.

De ALB is een dochterbedrijf van Van den Bosch & partners, Belastingadviseurs voor overheden. Van den Bosch & partners is een eigentijdse adviesgroep die uitsluitend werkt ten behoeve van overheden en zich onderscheidt door deskundigheid, kwaliteit en betrokkenheid. Van den Bosch & partners is van oudsher gespecialiseerd in lokale belastingen en de Wet WOZ.

Opleidingsadvies

U kunt de Academie Lokale Belastingen om advies vragen bij het maken van uw opleidingskeuze. Wij hebben ruime ervaring met uw werk en zijn vanuit onze achtergrond in staat om in overleg met u een opleidingspakket te kiezen dat aansluit bij de problematiek die u tegenkomt in uw werksituatie. Het door ons uitgebrachte opleidingsadvies is geheel vrijblijvend. U bepaalt uiteraard zelf hoe u uw definitieve opleidingspakket samenstelt.

Incompanytrainingen

Naast  het vaste opleidingsaanbod verzorgt de ALB ook incompanytrainingen voor  gemeenten en waterschappen. Voor de opdrachtgever biedt dit de volgende voordelen:

  • opleidingen waar en wanneer hij/zij dat wenst;
  • opleidingen toegespitst op de dagelijkse werksituatie;
  • besparing op de deelnemerskosten;
  • besparing op de reiskosten en de reistijd


Het behoort tot de mogelijkheden om onze zogenaamde ‘open’ opleidingen en modules incompany of in regionaal verband uit te laten voeren. Maar u kunt ook de opleidingen of modules aanpassen aan de specifieke wensen van uw organisatie of zelfs een nieuwe opleiding of module laten ontwikkelen door de Academie Lokale Belastingen.

Trainingen op maat

Er zijn diverse mogelijkheden voor het verzorgen van trainingen op maat. Indien u wilt weten wat de opleidingsmogelijkheden zijn in uw specifieke situatie, kunt u contact opnemen met Robert Duits. U kunt hem bereiken onder telefoonnummer 0184-499 494 of via mail@lokbel.nl.

Docenten

De cursussen van de Academie Lokale Belastingen worden veelal verzorgd door fiscaal-juridisch adviseurs van Van den Bosch & Partners, of door ervaringsspecialisten uit de praktijk. Alle docenten van Academie Lokale Belastingen zijn enthousiaste en vakbekwame professionals. Zij beschikken over een ruime dosis praktijkervaring en weten wat er op dit moment speelt in de wereld van de lokale belastingen.

Cursusmateriaal

Het cursusmateriaal wordt in eigen beheer ontwikkeld. Dat betekent altijd een up-to-date versie!

Groepsgrootte

De groepsgrootte varieert, afhankelijk van de opleiding of module. In de meeste gevallen hanteren wij een minimum van 7 deelnemers tot een maximum van 20 deelnemers.

Klachtenregeling

Heeft u een klacht? Laat het ons weten! Onze klachtenregeling vindt u hier.

Voorwaarden

Hier vindt u een uittreksel van de algemene leveringsvoorwaarden.

- Inschrijving

In verband met de organisatie van de opleidingen en studiemiddagen vragen wij u om zich uiterlijk 2 weken voor aanvang in te schrijven.

- Annuleringsregeling

Bij annulering tot 2 weken voor de eerste programmadatum berekenen wij u € 45,00 administratiekosten. Daarna bent u 100% van het deelnamebedrag verschuldigd. Bij verhindering kan uiteraard een vervanger deelnemen, bijvoorbeeld een collega. Hieraan zijn dan geen extra kosten verbonden.

Naar boven

NIEUWS

Academie Lokale Belastingen ● Tel: 0184-499 494 ● E-mail: mail@lokbel.nl | KvK 09114791 | Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | powered by: CB-WebDesign.NL | Login