Themadagen >> Themamiddag Kennismaking invordering

Themamiddag Kennismaking invordering lokale heffingen

In deze themamiddag wordt u geïnformeerd over de hoofdlijnen van de invordering van de gemeentelijke en waterschapsheffingen. De (on)mogelijkheden van de invordering worden kort besproken. Alle mogelijke stappen in de invordering komen aan bod.

Voor wie

De themamiddag is bestemd voor iedereen die in kort bestek nader wil kennismaken met de invordering van gemeentelijke en waterschapsheffingen. Dat kunnen zijn afdelingshoofden, teammanagers, functioneel beheerders en applicatiebeheerders van gemeenten, waterschappen en samenwerkingsverbanden, maar ook medewerkers die verbreding zoeken in hun functie of nieuw in het vakgebied starten.

Doel

Na afloop van deze bijeenkomst heeft u inzicht in de wettelijke basis van de invordering van de gemeentelijke en waterschapsheffingen en de beleidsmatige vrijheden die gemeenten en waterschappen hebben bij hun invordering. Ook bent u dan op de hoogte van de belangrijkste actuele ontwikkelingen en jurisprudentie op dit terrein. De themamiddag is bijzonder geschikt als basis voor nadere studie en verdieping.

Docent

De themamiddag wordt verzorgd door de heer A. (Arwin) Marissen, invorderingsspecialist (ZZP) Linkedin Arwin Marissen

Duur

1 dagdeel. De themamiddag vangt aan om 13.00 uur en eindigt om 16.00 uur.
Voorafgaand wordt de themaochtend Kennismaking gemeentelijke heffingen verzorgd.
(lees meer...)

Datum en locatie

27 november 2018, Cursus- en Vergadercentrum Domstad te Utrecht.

Prijs

€ 250,-- exclusief BTW en inclusief lesmateriaal (voor de themamiddag Kennismaking invordering lokale heffingen).

€ 475,-- exclusief BTW en inclusief lunch en lesmateriaal (voor de themaochtend Kennismaking gemeentelijke heffingen en de en de themamiddag Kennismaking invordering lokale heffingen).

Vragen

Als u vragen heeft over deze cursus, kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bellen (0184-499 494) of e-mailen (mail@lokbel.nl).

 

Aanmelden
   voor (start)datum: 27-11-2018

NIEUWS

Academie Lokale Belastingen ● Tel: 0184-499 494 ● E-mail: mail@lokbel.nl | KvK 09114791 | Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | powered by: CB-WebDesign.NL | Login