Themadagen >> Themaochtend Actualiteiten WOZ-OZB

Themaochtend Actualiteiten WOZ-OZB

Tijdens de themaochtend Actualiteiten WOZ-OZB staan de jurisprudentie en de (komende) wijzigingen in de wetgeving op het gebied van WOZ en OZB centraal. De recente jurisprudentie van de rechtbanken, de gerechtshoven en de Hoge Raad wordt uitgebreid behandeld. Tevens wordt aandacht besteed aan de gevolgen hiervan voor uw organisatie.

Voor wie

Deze themaochtend is bedoeld voor medewerkers van gemeenten, waterschappen, samenwerkingsverbanden, taxatie- en detacheringsbureaus die in hun functie al enige ervaring hebben opgedaan op het vakgebied van de Wet WOZ en de OZB en die op de hoogte willen blijven van de actuele ontwikkelingen op dit vakgebied.

Doel

Na afloop van deze themaochtend bent u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op het gebied van de Wet WOZ en de OZB en de gevolgen hiervan voor uw organisatie.

Werkwijze

De ochtend is opgebouwd uit 1 dagdeel waarin de lesstof wordt behandeld en uitgediept.

Docent

Deze themabijeenkomst wordt verzorgd door mr. R.M.M. (Robert) Duits, als fiscaal-juridisch adviseur verbonden aan Van den Bosch & Partners. LinkedIn Robert Duits

Duur

1 dagdeel. Het programma vangt aan om 9.00 uur en eindigt om 12.00 uur.
Aansluitend wordt de themamiddag Actualiteiten Formeel recht verzorgd (lees meer...)

Datum en locatie

14 juni 2018, Cursus- en vergadercentrum Domstad te Utrecht.

Prijs

€ 250,-- exclusief BTW en inclusief lesmateriaal (voor de themaochtend Actualiteiten WOZ-OZB).

€ 475,-- exclusief BTW en inclusief lunch en lesmateriaal (voor de themaochtend Actualiteiten WOZ-OZB en de themamiddag Actualiteiten formeel recht).

Vragen

Als u vragen heeft over deze cursus, kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bellen (0184-499 494) of e-mailen (mail@lokbel.nl).

NIEUWS

Academie Lokale Belastingen ● Tel: 0184-499 494 ● E-mail: mail@lokbel.nl | KvK 09114791 | Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | powered by: CB-WebDesign.NL | Login