Themadagen >> Themamiddag Verdieping Parkeerbelastingen

Themamiddag Verdieping Parkeerbelastingen

Heeft u eerder een cursus parkeerbelastingen gevolgd en wilt u informatie over de laatste ontwikkelingen en actuele jurisprudentie? Tijdens deze themamiddag gaat onze docente uitgebreid in op de actualiteiten van de parkeerbelastingen. 

De middag heeft een interactief gehalte. U heeft zelf invloed op de onderwerpen die behandeld worden. Tot twee weken voorafgaand aan deze middag kunt u uw eigen praktijkvoorbeelden aan ons toesturen, zodat de docente deze tijdens de middag kan behandelen.

Voor wie

De themamiddag is met name bestemd voor medewerkers bezwaar- en beroepschriften parkeerbelastingen en parkeercontroleurs van gemeenten en samenwerkingsverbanden, die geïnformeerd willen worden over de laatste ontwikkelingen in de jurisprudentie op het gebied van parkeerbelastingen en de gevolgen daarvan voor de dagelijkse uitvoeringspraktijk.

Doel

Na afloop van deze bijeenkomst bent u weer helemaal bij. U bent op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en risico's op het gebied van de parkeerbelastingen.

Docent

Deze themamiddag wordt verzorgd door mr. J.K. (Jennifer) Lanser, vennoot en fiscaal-juridisch adviseur bij Van den Bosch & partners, belastingadviseurs voor overheden. Linkedin Jennifer Lanser

Duur

1 dagdeel. Het programma vangt aan om 13.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Voorafgaand aan deze middag wordt de themaochtend Basis Parkeerbelastingen gehouden.

Datum en locatie

20 november 2018, Cursus- en Vergadercentrum Domstad te Utrecht.

Prijs

€ 250,-- p.p., exclusief 21% btw en inclusief lesmateriaal (voor de Themamiddag Verdieping Parkeerbelastingen)

€ 475,-- p.p., exclusief 21% btw en inclusief lunch en lesmateriaal (voor de Themaochtend Basis Parkeerbelastingen en de Themamiddag Verdieping Parkeerbelastingen).

Vragen

Als u vragen heeft over deze cursus, kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bellen (0184-499 494) of e-mailen (mail@lokbel.nl).


 

Aanmelden
   voor (start)datum: 20-11-2018

NIEUWS

Academie Lokale Belastingen ● Tel: 0184-499 494 ● E-mail: mail@lokbel.nl | KvK 09114791 | Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | powered by: CB-WebDesign.NL | Login