Themadagen >> Themamiddag Actualiteiten formeel recht

Themamiddag Actualiteiten formeel recht 

Tijdens de themamiddag Actualiteiten formeel recht staat de jurisprudentie op het gebied van het formele recht centraal. De recente jurisprudentie van de rechtbanken, de gerechtshoven en de Hoge Raad wordt uitgebreid behandeld. Ook zal aandacht besteed worden aan de processuele en financiële risico’s van de fiscale procedures. 

Voor wie

Deze themamiddag is bedoeld voor medewerkers van gemeenten, waterschappen, ministeries, taxatie- en detacheringsbureaus die in hun functie al enige ervaring hebben opgedaan met het formele recht op het vakgebied van de Wet WOZ en de lokale belastingen en die graag meer willen weten over dit specifieke onderwerp.

Doel

Na afloop van deze themamiddag bent u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op het gebied van het formele recht en de gevolgen hiervan voor uw organisatie.

Werkwijze

De middag is opgebouwd uit 1 dagdeel waarin de lesstof wordt behandeld en uitgediept.

Duur

1 dagdeel. Het programma vangt aan om 13.00 uur en eindigt om 16.00 uur.
Voorafgaand wordt de themaochtend Actualiteiten WOZ-OZB verzorgd (lees meer...)

Docent

Deze themabijeenkomst wordt verzorgd door mr. R.M.M. (Robert) Duits, als fiscaal-juridisch adviseur verbonden aan Van den Bosch & partners. LinkedIn Robert Duits

Datum en locatie

14 juni 2018, Cursus- en vergadercentrum Domstad te Utrecht.

Prijs

€ 250,-- exclusief BTW en inclusief lesmateriaal (voor de themamiddag Actualiteiten formeel recht).

€ 475,-- exclusief BTW en inclusief lunch en lesmateriaal (voor de themaochtend Actualiteiten WOZ-OZB en de themamiddag Actualiteiten formeel recht).

Vragen

Als u vragen heeft over deze cursus, kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bellen (0184-499 494) of e-mailen (mail@lokbel.nl).

NIEUWS

Academie Lokale Belastingen ● Tel: 0184-499 494 ● E-mail: mail@lokbel.nl | KvK 09114791 | Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | powered by: CB-WebDesign.NL | Login