Congressen >> Gemeentecongres-Waterschapcongres

Gemeente- en Waterschapscongres 8 november 2018, Postillion Hotel Bunnik

Op donderdag 8 november 2018 vindt ons jaarlijkse Gemeente- en Waterschapscongres plaats in het Postillion Hotel in Bunnik. 

In de ochtend worden facetten van de gemeentelijke belastingen en de waterschapsbelastingen in aparte ruimtes behandeld. In de middag is er een gezamenlijk programma met onderwerpen die voor beide groepen interessant zijn. Het programma wordt in de zomer van 2018 vastgesteld. 


Organisatie
Het Gemeente- en Waterschapscongres wordt georganiseerd door de Academie Lokale Belastingen in samenwerking met Van den Bosch & Partners, Belastingadviseurs voor overheden.

Academie Lokale Belastingen
De Academie Lokale Belastingen is een FOLO®-geaccrediteerd opleidingsinstituut dat zich heeft gespecialiseerd in de belastingen van lokale overheden.
De Academie Lokale Belastingen is een dochterbedrijf van Van den Bosch & partners, Belastingadviseurs voor overheden.

Van den Bosch & partners
Van den Bosch & partners is een eigentijdse adviesgroep die uitsluitend werkt voor overheden op het gebied van de lokale belastingen en de Wet WOZ en die zich onderscheidt door deskundigheid, kwaliteit en betrokkenheid.

Doel
Het doel van het congres is de deelnemers waardevolle tips mee te geven over nieuwe en actuele onderwerpen en onderwerpen die in de praktijk risico’s met zich meebrengen.

Doelgroep 
Dit congres is bestemd voor alle personen die betrokken zijn bij de uitvoering van de Wet WOZ en de belastingen van gemeenten en waterschappen.

Kosten

De kosten voor het congres bedragen per persoon € 450,- exclusief 21% btw, te voldoen binnen 30 dagen na ontvangst van de factuur.

Locatie
Het congres wordt gehouden in het Postillion Hotel in Bunnik, langs de A12. De locatie is ook met het openbaar vervoer bereikbaar. www.postillionhotels.com/nl-NL/Hotels/Postillion-Hotel-Utrecht-Bunnik/Location-Directions 

Aanmelding
U kunt zich aanmelden via onderstaande knop die verwijst naar de aanmeldpagina. Mocht dit onverhoopt niet werken, kunt u ook een e-mail sturen aan: mail@lokbel.nl.
Bij de bevestiging van uw deelname sturen wij de routebeschrijving mee.

Inlichtingen 
Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Britt van der Sluijs of Robert Duits via telefoonnummer 0184-499494 of per e-mail: mail@lokbel.nl

Aanmelden
   voor (start)datum: 08-11-2018

NIEUWS

Academie Lokale Belastingen ● Tel: 0184-499 494 ● E-mail: mail@lokbel.nl | KvK 09114791 | Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | powered by: CB-WebDesign.NL | Login