Opleidingen >> Examentraining

Opleiding WOZ-TAXATEUR, module Examentraining 

De Examentraining Wet WOZ bereidt u voor op het Examen Wet WOZ dat meerdere malen per jaar door SVM|NIVO wordt afgenomen. Deze cursus sluit qua data aan op het examen van 25 oktober 2018, maar uiteraard kunnen de cursisten ook op een later moment aan een examen deelnemen. De kandidaten die wensen deel te nemen aan het examen, oefenen in deze examentraining met opgaven van oude examens. 

Voor wie

De Examentraining is bestemd voor degenen die deelnemen aan het Examen Wet WOZ (WOZ II) van SVM|NIVO. De training is zowel bestemd voor degenen die de opleiding WOZ-TAXATEUR volgen als voor degenen die reeds eerder aan het Examen Wet WOZ hebben deelgenomen.

Doel

De examenstof wordt aan de hand van theorie, praktijk en voorbeeldvragen behandeld. Bij de behandeling van de stof staan de eindtermen van SVM|NIVO centraal.

Werkwijze

Tijdens de Examentraining wordt de examenstof op interactieve wijze besproken en getraind. Een goede voorbereiding van de bijeenkomsten is dan ook een vereiste. Daarnaast kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om thuis oefenopgaven uit te werken en deze tijdens de examentraining met de docent door te spreken.

Meer informatie over de toegestane wettenbundels bij het WOZ-examen vindt u op de hoofdpagina van deze cursus

Docenten

Deze module wordt verzorgd door mr. R.P.M.M. (Ronald) Mols, vennoot en fiscaal-juridisch adviseur bij Van den Bosch & Partners (ochtenddeel) en door C.L.M. (Kees) van Summeren, een ervaren WOZ-taxateur. (middagdeel) 
Linkedin Ronald Mols en http://www.vsta.nl/cv.html

Duur

2 dagdelen (ochtend Juridisch Kader, middag Waardering).
De bijeenkomst vangt aan om 09.00 uur en eindigt om 16.00 uur.

Datum en locatie

13 september 2018, Cursus- en Vergadercentrum Domstad te Utrecht.

Prijs

€ 475,-- p.p., exclusief 21% BTW en examenkosten, inclusief lunch en lesmateriaal. Indien u de hele cursus volgt, is de examentraining gratis.

Vragen

Als u vragen heeft over deze opleiding kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bellen (0184-499 494) of e-mailen (mail@lokbel.nl).

NIEUWS

Academie Lokale Belastingen ● Tel: 0184-499 494 ● E-mail: mail@lokbel.nl | KvK 09114791 | Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | powered by: CB-WebDesign.NL | Login