Opleidingen >> WOZ-processen

Opleiding WOZ-BASIS, module WOZ-processen 

In de basismodule WOZ-processen staan de WOZ-processen zoals beschreven in de Waarderingsinstructie centraal. Deze processen moeten ervoor zorgen dat elke onroerende zaak in ons land een waarde heeft voor belastingheffing. Het bijhouden van een aantal nader gespecificeerde gegevens staat centraal bij deze werkprocessen. De cursisten leren welke eisen worden gesteld aan deze WOZ-processen en hoe deze in de praktijk moeten worden toegepast.
De cursisten krijgen inzicht in de geldende regels omtrent het verzamelen van gegevens en de wijze van verzending van deze gegevens aan de afnemers. Daarnaast leren ze hoe, door het koppelen van verschillende administratieve systemen, de kwaliteit van de WOZ-administratie verbetert.

Voor wie

De basismodule is bestemd voor medewerkers van gemeenten, waterschappen, samenwerkingsverbanden, taxatie- en detacheringsbureaus die in hun functie te maken hebben met de uitvoering van de werkzaamheden op het vakgebied van de Wet WOZ.

Werkwijze

De basismodule is opgebouwd uit 2 dagdelen waarin de lesstof wordt behandeld en uitgediept.

Duur

2 dagdelen (1 hele dag). De bijeenkomst vangt aan om 09.00 uur en eindigt om 16.00 uur.

Docent

Deze module wordt verzorgd door J.L. (Johan) de Boer, werkzaam bij Gemeente Opsterland.

Datum en locatie

30 oktober 2018, Cursus- en Vergadercentrum Domstad te Utrecht.

Prijs

€ 475,- p.p., exclusief 21% BTW, inclusief lesmateriaal.

Vragen

Als u vragen heeft over deze opleiding kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bellen (0184-499 494) of e-mailen (mail@lokbel.nl).

Aanmelden
   voor (start)datum: 30-10-2018

NIEUWS

Academie Lokale Belastingen ● Tel: 0184-499 494 ● E-mail: mail@lokbel.nl | KvK 09114791 | Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | powered by: CB-WebDesign.NL | Login