Opleidingen >> Waardering

Opleiding WOZ-BASIS, module Waardering

In de basismodule Waardering staat de waardebepaling (de taxatie) van de verschillende soorten onroerende zaken centraal (o.a. woningen, kantoren en winkels). Het taxatieproces, de taxatiebegrippen en de belangrijkste taxatiemethodieken komen aan de orde. De cursisten krijgen inzicht in de taxatieopbouw van woningen en courante niet-woningen, oefenen zelf met enkele taxaties en krijgen inzicht in de relatie tussen marktgegevens, marktanalyse en de taxatie.

Voor wie

De basismodule is bestemd voor medewerkers van gemeenten, waterschappen, samenwerkingsverbanden, taxatie- en detacheringsbureaus die in hun functie te maken hebben met de uitvoering van de werkzaamheden op het vakgebied van de Wet WOZ.

Werkwijze

De basismodule is opgebouwd uit 1 dagdeel waarin de lesstof wordt behandeld en uitgediept.

Docent

Deze module wordt verzorgd door mr. M. (Marianne) van der Perk-Wensveen, al jaren als docent aan de Academie Lokale Belastingen verbonden. Linkedin Marianne van der Perk.

Duur

1 dagdeel. De bijeenkomst vangt aan om 13.00 uur en eindigt om 16.00 uur.

Datum en locatie

9 oktober 2018, Cursus- en Vergadercentrum Domstad te Utrecht.

Prijs

€ 250,-- p.p., exclusief 21% BTW, inclusief lesmateriaal.

Vragen

Als u vragen heeft over deze opleiding kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bellen (0184-499 494) of e-mailen (mail@lokbel.nl).

Aanmelden
   voor (start)datum: 09-10-2018

NIEUWS

Academie Lokale Belastingen ● Tel: 0184-499 494 ● E-mail: mail@lokbel.nl | KvK 09114791 | Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | powered by: CB-WebDesign.NL | Login