Opleidingen >> Juridisch kader

Opleiding WOZ-BASIS, module Juridisch kader 

Tijdens de basismodule Juridisch kader worden de juridische aspecten van de waardebepaling en waardevaststelling in het kader van de Wet WOZ behandeld. In deze module krijgt de cursist de benodigde informatie om de waarderingsvoorschriften en vrijstellingsbepalingen op de juiste wijze toe te kunnen passen. Vervolgens wordt ingegaan op (het proces van) de formele bekendmaking, de procedures voor de behandeling van bezwaarschriften en de grote lijnen van de beroepsprocedure.

Voor wie

De basismodule is bestemd voor medewerkers van gemeenten, waterschappen, samenwerkingsverbanden, taxatie- en detacheringsbureaus die in hun functie te maken hebben met de praktische uitvoering van de werkzaamheden op het vakgebied van de Wet WOZ.

Werkwijze

De basismodule is opgebouwd uit 3 dagdelen waarin de lesstof wordt behandeld en uitgediept.

Docent

Deze module wordt verzorgd door mr. M. (Marianne) van der Perk-Wensveen, al jaren als docent aan de Academie Lokale Belastingen verbonden. Linkedin Marianne van der Perk.

Duur

3 dagdelen (1 hele dag en 1 ochtend).
De bijeenkomsten vangen aan om 9.00 uur en eindigen om 12.00/16.00 uur.

Data en locatie

2 en 9 oktober 2018, Cursus- en Vergadercentrum Domstad te Utrecht.

Prijs

€ 650,- p.p., exclusief 21% BTW, inclusief lunch en lesmateriaal.

Vragen

Als u vragen heeft over deze opleiding kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bellen (0184-499 494) of e-mailen (mail@lokbel.nl).

Aanmelden
   voor (start)datum: 02-10-2018

NIEUWS

Academie Lokale Belastingen ● Tel: 0184-499 494 ● E-mail: mail@lokbel.nl | KvK 09114791 | Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | powered by: CB-WebDesign.NL | Login